Turistboende

 

Hotell Kramm, Ångermanlands största fyrstjärniga hotell
Hotell Kramm ligger i Kramfors endast 10 km söder om Bollstabruk. Detta är ett modernt hotell med alla bekvämligheter - kommunens enda fyrstjärniga hotell.
För ytterligare information (Hemsida)
Förfrågningar & bokning
0612-77 13 30


Vandrarhemmet Kejsaren ligger i det natursköna och historiskt rika Ångermanland. Huset är en ombyggd arbetarbostad från 1800-talet, som renoverades 1980 och gjordes om till vandrarhem 2013. Hos oss bor du enkelt och funktionellt och vi vill att du ska känna att du kan rå dig själv.

I närheten finner man Häxberget, med dess skräckinjagande historia och Ytterlännäs gamla kyrka med medeltida kalkmålningar från 1400-talet. Charmiga motorcykelvägar sträcker sig från Högakustenbron, längs Ångermanälven och passerar minnesmonumentet över Ådalen-31.

Världsarvet Höga Kusten och Skulebergets nationalpark med norra Europas största Via Ferrata-anläggning ligger ca fem mil bort och där finns även möjlighet till paddling och utförsåkning. Ett perfekt ställe att stanna till en natt längs vägen vidare norrut eller mot Östersund.

För gäster som stannar minst 3 nätter bjuder vi på entréavgiften till närbelägna Bollstahallens gym/bad och bastu, se öppettider här.

Fri parkering. Husdjur tillåtna.

Besök vår hemsida. http://www.vandrarhemmetkejsaren.se/